U gebruikt een verouderde browser, Internet Explorer wordt niet meer ondersteund door Microsoft. Wij adviseren het gebruik van Google Chrome.

Maak van uw scheepsdoop en feestelijke succes

Een scheepsdoop organiseren? Een nieuw schip is klaar om zeeën en rivieren te bevaren. En dat is bijzonder. Wij regelen aan de kade alles wat nodig is om van uw scheepsdoop een feestelijk succes te maken. En dat vereist kennis en ervaring; die hebben we! Wij zorgen ervoor dat de scheepsdoop perfect georganiseerd is. Wij regelen de aankleding, materiële invulling en overige benodigdheden én leggen uw gasten ook nog eens culinair in de watten.

Direct offerte aanvragen?

Scheepsdoop organiseren?

Is de tijd gekomen dat uw schip klaar is om het water op te gaan? Organiseert u binnenkort een scheepsdoop? Wilt u dit niet zomaar voorbij laten gaan en wilt u er een speciale gelegenheid van maken? Partyservice van den Heuvel staat voor u klaar! Wij kunnen het ons goed voorstellen dat u deze prachtige gebeurtenis tot een groot succes wilt maken. Onze medewerkers zorgen ervoor dat het u aan niets zal ontbreken. Wij kunnen voor u de catering verzorgen,de juiste aankleding en het regelen van partytenten, statafels en indien gewenst een echte food container. Wij denken graag met u mee om uw scheepsdoop tot een waar succes te maken!

Jarenlange ervaring scheepsdoop

Partyservice van den Heuvel is voor u dé catering specialist voor uw gewenste scheepsdoop! Wij zorgen ervoor dat alles in de puntjes geregeld is en dat u kunt genieten van deze bijzondere gebeurtenis. Door onze jarenlange ervaring in het organiseren en realiseren van prachtige feesten en partijen hebben onze medewerkers met regelmaat een unieke belevenis neergezet bij een scheepsdoop. Bij het organiseren van een scheepsdoop komt veel kijken. Bij Partyservice van den Heuvel verhuren wij diverse materialen om de aankleding van de kade sfeervol te maken. Daarnaast organiseren wij graag voor u de hapjes, drankjes en indien gewenst een buffet of BBQ. Wij leggen uw gasten flink in de watten met de heerlijkste culinaire hapjes.

Over Familiebedrijf van den Heuvel

Familiebedrijf van den Heuvel staat bekend om zijn vakkundige organisatie, perfecte catering en betrokken service. Wij zijn een betrouwbare partner voor de zakelijke en particuliere markt. Wij denken graag met u mee om uw opening, evenement of scheepsdoop tot een waar succes te maken. Wij ontzorgen u volledig en bieden u alles onder één dak. Bij Partyservice van den Heuvel heeft u altijd één vast aanspreekpunt. Voor de complete verzorging van uw feest of evenement bent u bij ons aan het juiste adres. Neemt u een kijkje op onze website en laat u verrassen door de vele mogelijkheden die wij u aanbieden voor het realiseren van een geslaagde scheepsdoop.

Meer weten over het organiseren van een geslaagde scheepsdoop?

Wilt u meer weten over het organiseren van een geslaagde scheepsdoop? U kunt geheel vrijblijvend contact met ons opnemen. Wij vertellen u graag meer over onze diensten. Heeft u speciale wensen? Wij zullen er alles aan doen om uw wensen te realiseren. Samen met u bekijken we wat de mogelijkheden zijn voor uw feest.

BENT U BENIEUWD

NAAR WAT WIJ VOOR U KUNNEN BETEKENEN?

NEEM CONTACT MET ONS OP