U gebruikt een verouderde browser, Internet Explorer wordt niet meer ondersteund door Microsoft. Wij adviseren het gebruik van Google Chrome.

Receptie organiseren?

Bent u op zoek naar een bedrijf voor receptie organiseren? Wilt u graag als particulier of als bedrijf een receptie organiseren? Wilt u graag een bijzonder moment vieren waar veel vrienden en familie bij aanwezig kunnen zijn. Of heeft u een mijlpaal behaald met uw bedrijf? Er zijn genoeg redenen om een receptie te organiseren. Als u receptie organiseren door ons laat doen, zorgen wij voor een evenement op maat. Bij ons is er altijd één aanspreekpunt aanwezig waar u terecht kunt met al uw vragen of opmerkingen. Wij verzorgen niet alleen de aankleding en catering volledig, wij denken ook mee over een leuk thema dat aan de receptie gekoppeld kan worden.

Direct offerte aanvragen?

Receptie organiseren bij Partyservice Van den Heuvel

Wilt u een receptie organiseren? Een memorabel moment tijdens de receptie? Het maakt niet uit wat er gevierd wordt, Partyservice Van den Heuvel verzorgt het tot in de puntjes. Wij hebben een uitgebreid drankenassortiment met passende hapjes. Behalve de traditioneel koffie en thee is er ook altijd een welkomstdrankje voor iedereen. Wijn, bier, sap of frisdrank is allemaal mogelijk. Wij kijken nauwkeurig naar het gezelschap en stemmen ons daarop af. Wij zijn een betrouwbare partner voor zowel zakelijke als particuliere evenementen. Het maakt voor ons ook niet uit of het gaat om een kleine receptie of een groot evenement. Onze expertise kan bij alle soorten recepties ingezet worden.

Een receptie organiseren op maat

Wij zijn een familiebedrijf dat jarenlang ervaring heeft in receptie organiseren op maat. Wij zijn de laatste jaren uitgegroeid tot een begrip in de regio. Naast dat wij alles van A tot Z voor u regelen, denken wij ook graag met u mee om een passende receptie te organiseren. U vertelt aan ons hoe u het wilt hebben en wij passen ons volledig aan. Wij kunnen alle materialen voor u regelen, van statafels tot partytenten. Wij hebben een oog voor detail en dat zal bij receptie organiseren goed te zien zijn. Wij vinden dat alles moet kloppen anders is de receptie niet volledig naar wens. Wij gaan graag voor u aan de slag om al uw wensen te verwezenlijken tijdens de receptie.

Over Partyservice Van den Heuvel

Persoonlijk contact staat hoog in het vaandel! Wij gaan graag met u in gesprek over alles wat wij u kunnen bieden. Op het moment dat wij u een beetje leren kennen, kunnen wij de receptie nog meer aanpassen aan uw stijl. Wij gaan graag voor u aan de slag!

BENT U BENIEUWD

NAAR WAT WIJ VOOR U KUNNEN BETEKENEN?

NEEM CONTACT MET ONS OP