U gebruikt een verouderde browser, Internet Explorer wordt niet meer ondersteund door Microsoft. Wij adviseren het gebruik van Google Chrome.

Een feestelijk familiebedrijf

Partyservice van den Heuvel is al jaren een begrip in Werkendam en ver daarbuiten. Wij zijn een familiebedrijf dat graag garant staat voor de complete verzorging van uw feest of evenement. Zowel de aankleding als de catering is bij ons in uitstekende, betrouwbare handen. Er is maar één vraag waar u over na hoeft te denken: wat zijn mijn wensen voor een geslaagd feest of evenement? Wij dragen de oplossingen aan en zorgen ervoor dat het u en uw gasten aan niets ontbreekt. Met veel oog voor detail. Want bij Partyservice van den Heuvel geloven we dat een bijeenkomst, feest of event pas een fantastische beleving wordt als alles klopt.

Elk feest of evenement is anders. Dat weten we. Dat is precies waar onze ervaring van pas komt. We weten aan elke feestje en evenement een twist te geven, we zorgen voor de juiste materialen, de perfecte sfeer en lekkerste catering. Daar halen wij onze voldoening uit. We zijn bekwaam, enthousiast en harde werkers. We gaan tot het uiterste om van uw feest of evenement een waar succes te maken. Want dat regelen we graag én goed.

BENT U BENIEUWD

NAAR WAT WIJ VOOR U KUNNEN BETEKENEN?

NEEM CONTACT MET ONS OP