U gebruikt een verouderde browser, Internet Explorer wordt niet meer ondersteund door Microsoft. Wij adviseren het gebruik van Google Chrome.

Opening organiseren?

Wilt u een opening organiseren? De opening van een nieuw pand of een mooi verbouwd pand is een bijzondere gebeurtenis die u niet zomaar voorbij wilt laten gaan. U bent blij en trots met uw nieuwe onderkomen en u wilt dat graag delen met uw personeel, relaties, familie en vrienden. Maar een opening organiseren is zeker na een drukke periode van een verhuizing een grote klus. U ziet daar tegenop en wil het liever uitbesteden. Partyservice van den Heuvel wil deze klus graag van u overnemen en een perfect opening voor u regelen. Wij kunnen een eenvoudige opening organiseren waarbij u met elkaar proost op het nieuwe pand en geniet van onze lekkere hapjes. Maar als u wilt uitpakken met een uitgebreid warm- en koud buffet dan kunnen wij dat ook regelen. Of het nu een klein of groot feest is, wij maken er een succes van en regelen alles tot in de puntjes voor u.

Direct offerte aanvragen?

Een opening organiseren door een betrouwbaar familiebedrijf

Op zoek naar een partner voor het opening organiseren? Partyservice van den Heuvel is al jaren een begrip in de regio. Wij zijn een familiebedrijf dat ervaren is in de complete verzorging van uw feest of evenement. Wij denken creatief met u mee als u een leuk thema voor uw opening wilt. Zowel de aankleding als de catering stemmen wij af op wat u met deze opening wilt uitstralen. Wij kunnen u ook faciliteren met materialen zoals statafels, partytenten, passende tafelgarnituren etc. Een juiste opstelling van de materialen en passende decoratie is belangrijk voor een goede sfeer. Wij zorgen voor maatwerk en geen detail ontsnapt aan onze aandacht. Het totaalplaatje moet kloppen zodat u enkel hoeft te genieten. Een opening organiseren wij graag voor u. Vanzelfsprekend is onze catering ook van topkwaliteit en uw gasten zullen culinair genieten.

Persoonlijk contact bij opening organiseren

Wij zijn betrokken bij uw feest en zullen ons honderd procent inzetten om er een succes van te maken. Als wij uw opening organiseren dan is er altijd één vast aanspreekpunt. Zo blijft het overzichtelijk voor u en voor ons. Bovendien is persoonlijk contact belangrijk om goed naar uw wensen te kunnen luisteren en alles perfect te kunnen verzorgen. U wilt dat uw gasten genieten van een gezellig evenement en dat zij er een goede indruk aan overhouden. Pas dan is een feest echt geslaagd en daar willen wij ons helemaal voor inzetten. Als u nog vragen heeft of nieuwsgierig bent naar wat wij voor u kunnen betekenen, neem dan contact met ons op. Wij vertalen uw wensen naar een compleet verzorgd evenement!

BENT U BENIEUWD

NAAR WAT WIJ VOOR U KUNNEN BETEKENEN?

NEEM CONTACT MET ONS OP