U gebruikt een verouderde browser, Internet Explorer wordt niet meer ondersteund door Microsoft. Wij adviseren het gebruik van Google Chrome.

Open dag organiseren?

Open dag Dordrecht organiseren

Gaat u een open dag Dordrecht organiseren? Heeft u binnenkort een open dag van uw bedrijf in de omgeving van Dordrecht? Bent u op zoek naar een partyservice bedrijf die u kan ondersteunen in het organiseren van een geslaagde open dag? Partyservice van den Heuvel staat graag voor u klaar. Voor het organiseren van een open dag Dordrecht bent u bij ons op het juiste adres. In de loop der jaren zijn wij een begrip geworden in de regio en ver daarbuiten voor het organiseren van open dagen, feesten en partijen. Bent u benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen? Neemt u een kijkje op onze website en laat u verrassen door de vele mogelijkheden die wij u aanbieden. Voor al uw vragen kunt u contact met ons opnemen. Wij staan u graag te woord en bespreken met u graag de passende mogelijkheden voor uw open dag Dordrecht. 

Direct offerte aanvragen?

Over Partyservice van den Heuvel

Partyservice van den Heuvel staat garant voor de complete verzorging van uw open dag Dordrecht, feest of evenement. Wij nemen voor u alles uit handen. Van de aankleding tot aan de catering, wij ontzorgen u van A tot Z. Indien gewenst denken wij graag met u mee over een leuk thema. De mogelijkheden bij Partyservice van den Heuvel zijn eindeloos. Elk feest of open dag is anders. Ieder mens heeft andere wensen. Wij doen er alles aan om aan uw wensen te voldoen. Wij zorgen voor de heerlijkste hapjes, de koudste drankjes en de meest uitgebreide buffetten of BBQ. Wij staan bekend als betrouwbare harde werkers. Wij doen er alles aan om uw open dag Dordrecht tot een geslaagd feest te maken. 

Complete verzorging voor open dag Dordrecht 

Partyservice van den Heuvel is een echt familiebedrijf waarbij u verzekerd bent van een evenement op maat. Wij bieden u een betrokken service, een vast aanspreekpunt en alles is tot in de puntjes voor u geregeld. Wij vinden persoonlijk contact met onze klanten erg belangrijk. Zowel voor particulieren als voor de zakelijke markt. Wij vinden het belangrijk dat u tevreden bent en dat u aan niets anders hoeft te denken om zo een onvergetelijke open dag te hebben met uw vrienden, familie, relaties en werknemers. Wij zorgen ervoor dat u kunt genieten van een onbezorgde dag en/of avond. 

Alles is mogelijk!

Bij Partyservice van den Heuvel bieden wij u vele mogelijkheden aan. Denkt u aan een BBQ, high tea of aan onze food container. Op onze website laten wij u in een overzicht zien welke diensten wij u aan kunnen bieden voor het realiseren van een unieke open dag voor uw winkel, fabriek of pand.

BENT U BENIEUWD

NAAR WAT WIJ VOOR U KUNNEN BETEKENEN?

NEEM CONTACT MET ONS OP