U gebruikt een verouderde browser, Internet Explorer wordt niet meer ondersteund door Microsoft. Wij adviseren het gebruik van Google Chrome.

Feestje organiseren?

Feest Gorinchem organiseren?

Wilt u een feest Gorinchem organiseren voor uw familie en vrienden of bent u op zoek naar een partyservice die voor u de zorgen uit handen kan nemen in de buurt van Gorinchem? Bij Partyservice van den Heuvel uit Werkendam bent u aan het juiste adres. Wij zorgen ervoor dat het u aan niets ontbreekt. Voor een feest Gorinchem bent u bij partyservice van den Heuvel verzekerd van een onbezorgde dag en/of avond. Wij verzorgen graag voor u de catering voor uw feest Gorinchem met luxe broodjes, heerlijke hapjes en indien gewenst een goed georganiseerde BBQ.

Direct offerte aanvragen?

Feest Gorinchem voor elke budget

Op zoek naar een evenementenbureau voor uw feest Gorinchem? Bij Partyservice van den Heuvel zorgen wij ervoor dat u van een onbezorgde dag en avond kunt genieten in Gorinchem. Wij organiseren voor u binnen ieder budget een smaakvol evenement met de juiste hapjes en drankjes. Van de aankleding van uw locatie tot aan de catering bent u bij ons aan het juiste adres! Zo kunt u bij ons sta-tafels, krukken en tenten huren. Wij leggen uw gasten graag binnen uw budget in de watten. Het is onze taak dat het u aan niets ontbreekt. Partyservice van den Heuvel denkt graag met u mee over de complete verzorging van uw feest. Onze medewerkers zorgen ervoor dat uw evenement en feest Gorinchem volledig op maat en tot in de puntjes wordt geregeld. Wij zijn een betrouwbare partner voor zowel zakelijke klanten als particuliere klanten.

Over Partyservice van den Heuvel

In de loop der jaren zijn wij een begrip geworden in de regio en ver daarbuiten. U kunt ons vinden in het prachtige dorpje Werkendam. Wij staan garant voor de complete verzorging van uw feest Gorinchem. Partyservice van den Heuvel is een echt familiebedrijf die ervoor zorgt dat uw evenement of feest volledig wordt geregeld. Het zal u aan niets ontbreken als u uw feest aan ons toevertrouwt. U bent bij ons op het juiste adres voor het organiseren van een onvergetelijke dag vol luxe hapjes en buffetten. Wilt u een klein feest of een groot evenement organiseren? Vraagt u onze medewerkers naar de vele mogelijkheden die wij u aanbieden. Heeft u onze food container al ontdekt? De mogelijkheden bij Partyservice van den Heuvel zijn eindeloos.

 

Meer informatie over het organiseren van uw feest Gorinchem?

Wilt u meer informatie over het organiseren van een feest in Gorinchem? Bent u benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen? U vindt bij ons alles onder één dak. Zo bent u verzekerd van persoonlijk contact met één van onze vaste medewerkers. Onze medewerkers staan u graag te woord. Wij zien uw aanvraag graag tegemoet.

BENT U BENIEUWD

NAAR WAT WIJ VOOR U KUNNEN BETEKENEN?

NEEM CONTACT MET ONS OP