U gebruikt een verouderde browser, Internet Explorer wordt niet meer ondersteund door Microsoft. Wij adviseren het gebruik van Google Chrome.

Wilt u een borrel organiseren?

U wilt een borrel organiseren om een memorabel moment extra feestelijk te maken. Binnen uw organisatie kan het gaan om een jubilaris of een jarige. Of u wilt samen het nieuwe jaar of de vakantie inluiden. Misschien heeft uw bedrijf wel een grote opdracht in de wacht gesleept. Er kunnen veel redenen zijn om een borrel organiseren. Maar wat de reden ook is, als u Partyservice van den Heuvel uw borrel laat verzorgen dan weet u zeker dat het een succes wordt. Bij een goede borrel is er keuze uit een uitgebreid drankenassortiment met zowel alcoholvrije als alcoholische dranken. Naast de traditionele koffie en thee worden er ook feestelijke welkomstdrankjes, wijnen, bier, sappen en frisdrank geschonken. Het wordt helemaal een feest als u uw borrel ‘aankleedt’ met bijvoorbeeld een tapasbuffet. Natuurlijk verzorgen wij ook een borrel voor privéfeesten. Wij zijn een betrouwbare partner voor zowel zakelijke als particuliere evenementen, van een klein feest tot een groot evenement.

Direct offerte aanvragen?

Borrel organiseren regelen wij tot in de puntjes

Als u Partyservice van den Heuvel uw borrel organiseren laat dan gaat u in zee met een familiebedrijf dat al jaren een begrip is in de regio. Wij denken creatief met u mee voor een origineel leuk thema voor uw feest. U vertelt ons hoe u het hebben wilt en wij verzorgen alles voor u. Zowel de aankleding als de catering nemen wij voor onze rekening. Wij faciliteren u graag met de juiste materialen zoals statafels, partytenten etc. Sfeer is net zo belangrijk als lekker eten en drinken, daarom zorgen wij voor maatwerk. Alles wordt tot in de puntjes geregeld en wij hebben oog voor detail. De juiste opstelling van de materialen met passende decoratie hoort bij onze service. Alles moet gewoon kloppen zodat u enkel hoeft te genieten.

Persoonlijk contact bij borrel organiseren

Wilt u een borrel organiseren? Of u nu een eenvoudige borrel wilt organiseren of groots wilt uitpakken, Partyservice van den Heuvel is altijd even enthousiast om het u naar de zin te maken. Wij zijn betrokken bij uw feest en zorgen ervoor dat er altijd één vast aanspreekpunt is voor u. Persoonlijk contact is belangrijk om alles volgens uw wensen te regelen. U wilt dat uw gasten genieten van een bijzonder feest want dan geniet u ook. Wij doen er alles aan om uw feest te doen slagen zodat u een goede indruk achterlaat en met plezier op het feest kan terugkijken. Neem contact met ons op om te weten wat wij voor u kunnen betekenen!

BENT U BENIEUWD

NAAR WAT WIJ VOOR U KUNNEN BETEKENEN?

NEEM CONTACT MET ONS OP