U gebruikt een verouderde browser, Internet Explorer wordt niet meer ondersteund door Microsoft. Wij adviseren het gebruik van Google Chrome.

Bedrijfsopening organiseren

Bent u op zoek naar een partyservicebedrijf die voor u een bedrijfsopening kan organiseren? Bent u op zoek naar lekkere hapjes en drankjes die u aan kunt bieden aan uw gasten tijdens een bedrijfsopening? Partyservice van den Heuvel staat graag voor u klaar. Onze medewerkers bespreken graag met u uw wensen. In de afgelopen jaren hebben wij veel bedrijfsopeningen mogen voorzien van luxe hapjes en heerlijke drankjes. Bent u op zoek naar goed gevulde hapjes in een buffetvorm? Dit is geen enkel probleem. Heeft u speciale wensen? Wij horen dit graag! De mogelijkheden bij Partyservice van den Heuvel zijn eindeloos! Het is onze taak om u volledig te ontzorgen. Wij staan bekend om onze betrokken service en georganiseerde evenementen op maat. Van een klein feest tot aan een bedrijfsopening, wij staan voor u klaar!

Direct offerte aanvragen?

Bedrijfsopening op maat

Bij Partyservice van den Heuvel bieden wij u een bedrijfsopening op maat. Wij bespreken graag met u uw wensen en niets is ons te gek! In de afgelopen jaren hebben wij veel ervaring opgedaan met het organiseren van diverse bedrijfsopeningen. Bent u op zoek naar een compleet verzorgde catering of wilt u graag een thema toevoegen aan uw feest? Bent u op zoek naar een cateringbedrijf die voor u luxe hapjes verzorgt? Onze medewerkers denken graag met u mee over de mogelijkheden. Partyservice van den Heuvel is een echt familiebedrijf die klaar staat voor zijn klanten. Heeft u vragen over onze diensten of over de mogelijkheden voor het organiseren van uw bedrijfsopening? Wij staan u graag te woord. U kunt ons vrijblijvend benaderen. 

Bedrijfsopening organiseren? Partyservice van den Heuvel!

Partyservice van den Heuvel staat bekend als een betrouwbare partner voor zowel de zakelijke als particuliere markt. Wij komen graag naar u toe op locatie voor het organiseren van uw bedrijfsopening. Bent u op zoek naar een cateringbedrijf voor bij u thuis? Dit is geen enkel probleem! Partyservice van den Heuvel is al al jaren een begrip in de regio. Wij zijn een echt familiebedrijf die graag meedenkt met zijn klanten. Wij werken met één vast aanspreekpunt. Zo houden wij de lijnen kort en kunnen wij direct aanpassingen doorvoeren indien dit nodig is. Wij bieden u de complete verzorging aan van uw feest of evenement. Van aankleding tot aan de catering, wij nemen dit graag voor u uit handen. U vindt bij ons alles onder één dak. Het is onze taak om alles tot in de puntjes te organiseren. Wij doen dit graag voor u. 

BENT U BENIEUWD

NAAR WAT WIJ VOOR U KUNNEN BETEKENEN?

NEEM CONTACT MET ONS OP