U gebruikt een verouderde browser, Internet Explorer wordt niet meer ondersteund door Microsoft. Wij adviseren het gebruik van Google Chrome.

Bedrijfsopening organiseren?

Wilt u een bedrijfsopening organiseren? Een bedrijfsopening van een nieuw pand of een mooi verbouwd pand is een bijzondere gebeurtenis die u niet ongemerkt voorbij wilt laten gaan. U bent blij met uw nieuwe onderkomen en vast ook trots en u wilt dat graag delen met uw personeel, relaties, familie en vrienden. Waarschijnlijk heeft u het al druk genoeg om zelf ook nog een opening te organiseren en zoekt een professional die uw bedrijfsopening organiseren kan. Bij Partyservice van den Heuvel bent u hiervoor aan het juiste adres. Wij zijn een familiebedrijf dat ervaren is in de complete verzorging van uw feest of evenement. Wij zijn al jaren een begrip in de regio en kunnen een perfecte bedrijfsopening organiseren. Misschien kiest u voor een eenvoudige opening waarbij u met elkaar het glas heft op het nieuwe pand en er lekkere hapjes geserveerd worden of u kiest ervoor om uit te pakken met een uitgebreid warm- en koud buffet, in beide gevallen garanderen wij u dat het een succes wordt! Wij zijn goed in het verzorgen van evenementen op maat. Zowel voor een klein feest als een groot evenement zetten wij ons 100 procent in.

Direct offerte aanvragen?

Complete verzorging bij bedrijfsopening organiseren

Waar u ook voor kiest, als u met Partyservice van den Heuvel in zee gaat dan wordt alles tot in de puntjes geregeld. Wij denken creatief met u mee voor een leuk thema voor uw bedrijfsopening organiseren. Als wij in kaart hebben gebracht wat uw wensen zijn dan kunt u de rest aan ons overlaten. Wij gaan het voor u verzorgen! Wat er ook nodig is voor uw feest, wij hebben het onder één dak. Van de aankleding tot de catering kunnen wij alles voor u regelen. Wij kunnen u faciliteren met materialen zoals statafels, partytenten, passende tafelgarnituren etc. Een goede sfeer is net zo belangrijk als goed eten en wij zorgen ervoor dat het totaalplaatje klopt.

Bedrijfsopening organiseren met persoonlijk contact

Wij zijn betrokken bij uw feest en er is altijd één vast aanspreekpunt voor u. Zo blijft het overzichtelijk voor u en voor ons. Goed persoonlijk contact maakt dat uw feest tot in detail naar wens verloopt. Wij zijn een betrouwbare partner die met de grootst mogelijke zorg voor u aan de slag gaat. U kunt ontspannen uitkijken naar het feest want als wij uw bedrijfsopening organiseren dan hoeft u enkel maar te genieten. Neem contact met ons op en laat ons weten wat wij voor u kunnen betekenen.

BENT U BENIEUWD

NAAR WAT WIJ VOOR U KUNNEN BETEKENEN?

NEEM CONTACT MET ONS OP