U gebruikt een verouderde browser, Internet Explorer wordt niet meer ondersteund door Microsoft. Wij adviseren het gebruik van Google Chrome.

Bedrijfsjubileum organiseren

Gaat u een bedrijfsjubileum organiseren? Allereerst: Gefeliciteerd! Heeft u binnenkort een jubileum om te vieren? Bent u op zoek naar een full service partyservicebedrijf die u kan ondersteunen in het organiseren van een geslaagd bedrijfsjubileum feest? Wij zijn het adres voor het bedrijfsjubileum organiseren! Bij het organiseren van een bedrijfsjubileum komt veel kijken. Partyservice van den Heuvel neemt graag het organiseren van de hapjes, drankjes en indien gewenst een uitgebreid buffet voor u uit handen. Wij bespreken graag met u uw wensen. Organiseert u een klein bedrijfsjubileum of pakt u flink uit? Dit is geen enkel probleem voor Partyservice van de Heuvel. Wij denken graag met u mee en zorgen ervoor dat het u aan niets zal ontbreken. Meer weten over de passende mogelijkheden voor een bedrijfsjubileum organiseren?  Neemt u dan vrijblijvend contact op met één van onze medewerkers. Wij vertellen u graag wat wij voor u kunnen betekenen voor een bedrijfsjubileum organiseren. 

Direct offerte aanvragen?

Over Partyservice van den Heuvel

Op zoek naar een ervaren bedrijf voor het bedrijfsjubileum organiseren? Partyservice van den Heuvel is een begrip in de regio Werkendam en ver daarbuiten. In de afgelopen jaren hebben wij veel ervaring opgedaan in het organiseren van bedrijfsfeesten. Wij ontzorgen onze klanten volledig. Partyservice van den Heuvel is voor u het cateringbedrijf die uw gasten voorziet van luxe hapjes en lekkere drankjes. Wij zijn een echt familiebedrijf die al jaren zijn klanten ontzorgt op feesten en partijen. Wij bieden u een betrokken service aan met altijd één vast aanspreekpunt. Onze medewerkers denken ook graag met u mee voor het organiseren van een bepaald thema. De mogelijkheden bij Partyservice van den Heuvel zijn eindeloos! U bent bij ons ook aan het juiste adres voor het huren van statafels, tenten en marktkramen. Neemt u een kijkje op onze website en laat u verrassen door de vele diensten die wij u aanbieden. Van een klein feest tot een groot evenement, u bent bij ons van harte welkom! Wij helpen u graag met het bedrijfsjubileum organiseren.

Meer weten over bedrijfsjubileum organiseren?

Wij bieden u de complete verzorging aan van uw feest of evenement. Van de aankleding, verhuur van toiletwagens tot aan de catering. U bent bij ons op het juiste adres voor het organiseren van een goedlopend bedrijfsjubileum. Het enige wat u hoeft te doen is genieten van uw feest en uw gasten verwelkomen. Onze medewerkers zorgen voor de catering en de aankleding. Wij zijn een betrouwbare partner zowel zakelijk als particulier. Wij denken graag creatief mee voor uw jubileum. U vindt bij ons alles onder één dak. Bent u benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen? Wilt u graag de catering uit handen geven aan professionals? Wij staan graag voor u klaar! 

BENT U BENIEUWD

NAAR WAT WIJ VOOR U KUNNEN BETEKENEN?

NEEM CONTACT MET ONS OP