U gebruikt een verouderde browser, Internet Explorer wordt niet meer ondersteund door Microsoft. Wij adviseren het gebruik van Google Chrome.

Personeelsfeest organiseren?

U wilt een personeelsfeest organiseren dat iedereen nog lang zal heugen. Een feest waarmee u laat zien dat u uw personeel waardeert. Een ontspannen feest waarmee de band versterkt wordt tussen de personeelsleden onderling maar ook tussen de organisatie en het personeel. U kunt een personeelsfeest organiseren op veel manieren vormgeven en wij denken graag creatief met u mee wat het beste bij uw organisatie past. Wordt het formeel of juist informeel, wordt het een eenvoudige avond met heerlijk eten of wilt u uitpakken met een fantastische thema-avond? Wij helpen u stap voor stap met het uitwerken van een geweldig personeelsfeest. Met onze jarenlange ervaring zorgen wij ervoor dat alles perfect verloopt. U hoeft zich geen enkele zorgen te maken, integendeel, wij willen dat u zich verheugt op het personeelsfeest.

Direct offerte aanvragen?

Complete verzorging van uw personeelsfeest organiseren

Als u besluit dat wij uw personeelsfeest organiseren dan kunt u ervan verzekerd zijn dat wij een betrouwbare partner zijn. Partyservice van den Heuvel is een familiebedrijf dat al jaren een begrip is in de regio. Wij hebben ervaring met zowel kleine feesten als grote evenementen. Voor alle soorten feesten zetten wij ons voor 100 procent in. Ons doel is om van uw personeelsfeest een fantastische beleving te maken waar iedereen nog lang over na zal praten. Zowel de aankleding als de catering heeft onze volle aandacht. Wij letten op alle details en regelen alles tot in de puntjes. Met de juiste aankleding krijgt u een sfeervolle locatie en met heerlijk eten en drinken wordt het een fantastisch feest. Als wij uw personeelsfeest organiseren dan heeft u altijd één aanspreekpunt. Persoonlijk contact met een vaste contactpersoon die goed naar uw wensen luistert is heel belangrijk om uw feest tot in detail goed te laten verlopen. U zult ervaren dat onze betrokkenheid groot is.

Personeelsfeest organiseren voor het wij-gevoel

Als u zich inzet om voor uw personeel een mooi feest te organiseren dan betaalt deze investering zich altijd terug. U leert elkaar van een andere kant kennen en creëert een wij-gevoel. Er zijn verschillende arrangementen mogelijk. Wij nemen de complete verzorging van uw personeelsfeest voor onze rekening. Als uw personeel geniet van het feest en u ziet hoe ontspannen iedereen met elkaar omgaat dan geniet u zelf ook. Wij willen graag dat iedereen met een goed gevoel terugkijkt op het feest. Als u wilt weten wat er allemaal mogelijk is dan nodigen wij u uit om contact met ons op te nemen.

BENT U BENIEUWD

NAAR WAT WIJ VOOR U KUNNEN BETEKENEN?

NEEM CONTACT MET ONS OP