U gebruikt een verouderde browser, Internet Explorer wordt niet meer ondersteund door Microsoft. Wij adviseren het gebruik van Google Chrome.

Personeelsfeest organiseren

Personeelsfeest Dordrecht organiseren

Gaat u een personeelsfeest Dordrecht organiseren? Heeft u binnenkort een personeelsfeest in de omgeving van Dordrecht en bent u op zoek naar een verhuurbedrijf voor verschillende materialen, zoals statafels, een food container of tenten? Bent u op zoek naar een catering service die u volledig ontzorgt in uw hapjes en uw drankjes? Dan bent u bij Partyservice van den Heuvel aan het juiste adres! Voor het organiseren van een personeelsfeest Dordrecht helpen wij u graag verder! Wij denken graag met u mee over een bepaald thema, over de hapjes keuze en over een eventueel buffet of BBQ. De mogelijkheden bij Partyservice van den Heuvel zijn zeer divers. Wij bespreken graag met u uw wensen en maken van uw personeelsfeest een dag om nooit meer te vergeten!

Direct offerte aanvragen?

Vele mogelijkheden personeelsfeest Dordrecht

Bij Partyservice van den Heuvel denken wij graag met u mee. Wilt u een knalfuif organiseren met heerlijke borrelhapjes of bent u op zoek naar een uitgebreid buffet voor uw personeelsfeest Dordrecht? Of misschien bent u wel een liefhebber van een gezellige BBQ? Dit is allemaal mogelijk bij Partyservice van den Heuvel. Wij denken ook graag met u mee over de aankleding van uw ruimte. Het is onze taak dat u een onbezorgde avond beleeft met uw personeel. Wij zorgen voor de aankleding en de catering. Het enige wat u hoeft te doen is genieten van uw personeelsfeest met uw collega’s. Bent u benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen voor uw personeelsfeest Dordrecht? Neemt u dan vrijblijvend contact met ons op. Wij vertellen u graag meer over de vele mogelijkheden die wij u aan kunnen bieden. 

Familiebedrijf van den Heuvel staat voor u klaar

Familiebedrijf van den Heuvel is een waar begrip in de regio Werkendam en ver daarbuiten. Wij staan graag voor u klaar om uw evenement tot een groot succes te maken. Al vele jaren organiseren wij samen met onze medewerkers de beste avonden met de heerlijkste hapjes en drankjes. Bij familiebedrijf van den Heuvel heeft u één vast aanspreekpunt. Zo blijven de lijnen kort en weet u precies waar u aan toe bent. Wij bespreken graag met u uw wensen en zorgen ervoor dat u een heerlijke avond gaat beleven met uw collega’s.

Meer weten over personeelsfeest Dordrecht?

Van een klein besloten personeelsfeest tot aan een knalfuif, wij staan voor u klaar! Heeft u vragen over uw personeelsfeest Dordrecht? U kunt ons telefonisch en per e-mail bereiken. Wij bespreken graag met u de passende mogelijkheden en maken uw personeelsfeest tot een groot succes. 

BENT U BENIEUWD

NAAR WAT WIJ VOOR U KUNNEN BETEKENEN?

NEEM CONTACT MET ONS OP