U gebruikt een verouderde browser, Internet Explorer wordt niet meer ondersteund door Microsoft. Wij adviseren het gebruik van Google Chrome.

Open dag organiseren?

Open dag Schoonhoven organiseren

Wilt u een open dag Schoonhoven organiseren? Bent u op zoek naar een erkend partyservice bedrijf die u kan ondersteunen in het organiseren van een geslaagde open dag voor uw kantoorpand, winkel of loods? Zoekt u dan niet verder! Bij Partyservice van den Heuvel bent u aan het juiste adres! Wij ondersteunen en organiseren voor u een geslaagde open dag met heerlijke hapjes en drankjes voor uw familie, vrienden, medewerkers en zakenrelaties. Partyservice van den Heuvel komt graag naar u toe op locatie, ook in Schoonhoven maken wij uw open dag tot een waar succes. Neemt u een kijkje op onze website en ontdek wat wij voor u kunnen betekenen. Voor het organiseren van de catering voor uw open dag Schoonhoven bent u bij ons aan het juiste adres. 

Direct offerte aanvragen?

Open dag Schoonhoven tot in de puntjes geregeld

Vertrouw ons uw open dag toe en wij verzekeren u van een geslaagde dag! Wij ontzorgen u volledig. Tot in de kleinste puntjes weten wij uw open dag tot een waar succes te maken. Wij regelen voor u de lekkerste hapjes, de uitgebreidste buffetten en de heerlijkste BBQ’s. Bij ons ontbreekt het u aan niets! Bij het organiseren van een open dag komt er veel bij kijken. Denkt u aan de aankleding, catering en benodigde materialen. U hoeft aan niets anders te denken dan aan uw gasten. Wij regelen de rest. Wij bespreken graag met u uw wensen, zodat wij samen uw open dag tot een waar succes kunnen maken. 

Complete partyverhuur

Bij Partyservice van den Heuvel kunt u terecht voor het huren van diverse materialen voor uw open dag Schoonhoven. Zo bent u bij ons aan het juiste adres voor het huren van koelwagens, marktkramen, tenten en toiletwagens. Ook voor statafels, krukken en stoelen kunt u ons benaderen. Wij bieden u alle materialen en benodigdheden aan voor het organiseren van een geslaagde open dag, tuinfeest of evenement. Ook voor de aankleding van uw pand bent u bij ons op de juiste plek. Wij staan bekend als betrouwbare partner voor zowel de zakelijke markt als de particuliere markt. Wij organiseren voor u evenementen op maat. 

Meer weten?

Wilt u meer weten over het organiseren van een open dag Schoonhoven en bent u benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen? Neemt u dan vrijblijvend contact met ons op. Wij vertellen u graag meer over onze diensten en de passende mogelijkheden voor uw open dag. U kunt ons telefonisch en per e-mails bereiken. Onze medewerkers staan u graag te woord.

BENT U BENIEUWD

NAAR WAT WIJ VOOR U KUNNEN BETEKENEN?

NEEM CONTACT MET ONS OP