U gebruikt een verouderde browser, Internet Explorer wordt niet meer ondersteund door Microsoft. Wij adviseren het gebruik van Google Chrome.

Open dag organiseren?

Wilt u een open dag organiseren zodat uw klanten, relaties, familie en personeel een kijkje kunnen nemen in uw bedrijf of organisatie? Dan is het belangrijk dat u een goede indruk maakt en er alle gelegenheid is om de banden met uw relaties te verstevigen. Een feestelijk tintje met heerlijk eten en drinken mag daarbij niet ontbreken. Partyservice van den Heuvel wil u graag helpen om een open dag te organiseren. Wij kunnen ervoor zorgen dat uw open dag een onuitwisbare indruk achterlaat. Dat doen wij door de locatie mooi aan te kleden en met een bijzonder smaakvolle catering. Een open dag is het visitekaartje van uw bedrijf en dan moet alles perfect verlopen. Met onze jarenlange ervaring kunnen wij daarvoor zorgen. Wij denken creatief met u mee voor een leuk thema voor uw open dag en stemmen daar alles op af. Het kan eenvoudig maar als u groots uit wilt pakken dan kunnen wij dat ook regelen. U kunt kiezen voor een breed drankenassortiment en een variatie van moderne hapjes tot luxe kaas- en worstschalen. Maar ook een tapasbuffet is mogelijk. Wij ontzorgen u volledig met uw open dag organiseren. Wij bieden verschillende arrangementen aan en helpen u graag met het maken van de juiste keuze.

Direct offerte aanvragen?

Een open dag organiseren door een betrouwbaar familiebedrijf

Op zoek naar een partner voor het open dag organiseren? Partyservice van den Heuvel is een familiebedrijf dat al jaren een begrip is in de regio. Wij hebben al vele feesten en evenementen georganiseerd. Of het nu grote of kleine feesten zijn, wij zetten ons altijd voor 100 procent in. Wij regelen alles tot in de puntjes, van de aankleding tot de catering. Wij zorgen voor maatwerk en geen detail ontsnapt aan onze aandacht. Het totaalplaatje moet kloppen zodat er precies de goede sfeer is. Een open dag organiseren wij graag voor u. Als u besluit om met ons in zee te gaan dan zorgen wij dat u altijd één vast aanspreekpunt hebt. Persoonlijk contact is belangrijk om goed naar uw wensen te kunnen luisteren. U vertelt ons wat uw wensen zijn en wij vertalen dat in een geslaagde open dag. U kunt alles met een gerust hart aan ons overlaten. Wij willen graag dat uw open dag een succes wordt en dat niet alleen uw gasten genieten maar dat u zelf ook geniet en met plezier kan terugkijken op de open dag. Bent u nieuwsgierig of wij iets voor uw feest of evenement kunnen betekenen? Neem gerust contact met ons op.

BENT U BENIEUWD

NAAR WAT WIJ VOOR U KUNNEN BETEKENEN?

NEEM CONTACT MET ONS OP