U gebruikt een verouderde browser, Internet Explorer wordt niet meer ondersteund door Microsoft. Wij adviseren het gebruik van Google Chrome.

Open dag organiseren?

Open dag Gorinchem organiseren?

Gaat u een open dag Gorinchem organiseren? Gaat u binnenkort uw bedrijf openstellen voor familie, vrienden, zakenrelaties en werknemers? Bent u op zoek naar een catering bedrijf die voor u de hapjes en drankjes regelt? Of bent u op zoek naar sta-tafels, toiletwagens of marktkramen? U bent bij Partyservice van den Heuvel van harte welkom om te onderzoeken wat wij voor u kunnen betekenen. In de loop der jaren zijn wij een begrip geworden in de regio Werkendam en ver daarbuiten. Zo kunt u ons benaderen voor een open dag Gorinchem voor het huren van materialen, het verzorgen van luxe hapjes of een buffet. Wij verzorgen ook graag voor u de drankjes. Neemt u een kijkje op onze website en laat u verrassen door onze aangeboden diensten. Heeft u vragen? Dan kunt u ons altijd vrijblijvend benaderen. Wij vertellen u graag meer wat wij voor u kunnen betekenen.

Direct offerte aanvragen?

Open dag Gorinchem op maat

Heeft u speciale wensen voor uw open dag Gorinchem? De mogelijkheden bij Partyservice van den Heuvel zijn eindeloos! Wij luisteren graag naar uw ideeën. Wij regelen graag voor u de hapjes, drankjes, de buffetten en indien gewenst regelen wij ook voor u een BBQ. Voor het realiseren van een hapje en een drankje op uw open dag bent u bij ons aan het juiste adres. Wij ontzorgen u volledig zodat u van een prachtige open dag kunt genieten. U hoeft aan niets anders te denken dan aan uw gasten. Op onze website bieden wij u een overzicht aan van de vele mogelijkheden die wij u aanbieden voor de organisatie van uw open dag Gorinchem

Over Partyservice van den Heuvel

Partyservice van den Heuvel is al jaren een begrip in de regio. Wij staan bekend als professioneel familiebedrijf die werkt met één vast aanspreekpunt. U weet bij ons precies waar u aan toe bent en wij bespreken graag met u uw wensen voor het organiseren van een prachtige open dag van uw bedrijfspand. Wij denken ook graag met u mee over een bepaald thema of over de aankleding van uw ruimte. Heeft u onze food container al gespot? Vanuit onze food container serveren wij de heerlijkste gerechten en de koelste dranken. Onze food container is gelijk een leuke eyecatcher op uw open dag. Wij bieden u de complete verzorging van uw feest of evenement. Partyservice van den Heuvel is een betrouwbare partner voor zowel zakelijk als particulier. Wij zorgen ervoor dat alles tot in de puntjes is geregeld. Van het huren van materialen tot aan het organiseren van heerlijke hapjes en drankjes. Onze medewerkers staan voor u klaar! 

BENT U BENIEUWD

NAAR WAT WIJ VOOR U KUNNEN BETEKENEN?

NEEM CONTACT MET ONS OP