U gebruikt een verouderde browser, Internet Explorer wordt niet meer ondersteund door Microsoft. Wij adviseren het gebruik van Google Chrome.

Nieuwjaarsreceptie organiseren?

Gaat u een nieuwjaarsreceptie organiseren? Met elkaar toosten op het nieuwe jaar is een mooie traditie. U wilt daarom een nieuwjaarsreceptie organiseren voor uw familie, personeel of vereniging. Partyservice van den Heuvel helpt u graag om er een geslaagd evenement van te maken. Wij zijn een partyservicebedrijf dat met u meedenkt hoe u dit het beste vorm kunt geven. Wilt u een borrel met heerlijke hapjes of mag het wat uitgebreider met bijvoorbeeld een tapasbuffet? Bij een borrel heeft u bij ons de keuze uit een breed drankenassortiment met zowel alcoholische als alcoholvrije dranken. Als u eenmaal de keuze heeft gemaakt dan kunt u alles met een gerust hart aan ons overlaten. Of het nu een kleine of grote nieuwjaarsreceptie wordt, wij zetten ons voor 100 procent in om er een succes van te maken.

Direct offerte aanvragen?

Laat een ervaren partyservicebedrijf uw nieuwjaarsreceptie organiseren

Op zoek naar een specialist voor het nieuwjaarsreceptie organiseren? Partyservice van den Heuvel is al jaren een begrip in de regio. Wij zijn een familiebedrijf met een jarenlange ervaring en wij hebben nog steeds passie voor ons werk. Wij zijn een betrouwbare partner voor zowel zakelijke als particuliere feesten. Als wij uw nieuwjaarsreceptie organiseren dan kunt u ook echt alles aan ons overlaten. Wij denken mee over de aankleding van de locatie en over de catering. Ook voor materialen zoals tafels, stoelen en decoratie kunt u bij ons terecht. Een goede sfeer is net zo belangrijk als lekkere hapjes en drankjes, daarom zorgen wij voor maatwerk. Wij hebben oog voor detail en regelen alles tot in de puntjes. Wat u ook nodig heeft voor een geslaagde nieuwjaarsreceptie, wij hebben het in huis; bij ons is alles onder één dak. Partyservice van den Heuvel neemt u al het werk uit handen en zorgt ervoor dat alles op rolletjes loopt. U hoeft enkel maar te genieten en kunt uw aandacht aan uw gasten geven.

Nieuwjaarsreceptie organiseren met betrokken service

Wij geloven in de kracht van persoonlijk contact en daarom heeft u altijd één vast aanspreekpunt. Goed persoonlijk contact zorgt ervoor dat de nieuwjaarsreceptie tot in detail naar wens verloopt. Wij luisteren goed naar uw wensen zodat alles klopt. U wilt dat iedereen geniet van een ontspannen sfeer met heerlijk eten en drinken. Pas dan is uw nieuwjaarsreceptie geslaagd. Als wij uw nieuwjaarsreceptie organiseren dan kunt u erop rekenen dat wij ons volledig inzetten om er een succes van te maken. Als u vragen heeft of nieuwsgierig bent naar wat wij voor u kunnen betekenen, neem dan contact met ons op.

BENT U BENIEUWD

NAAR WAT WIJ VOOR U KUNNEN BETEKENEN?

NEEM CONTACT MET ONS OP