U gebruikt een verouderde browser, Internet Explorer wordt niet meer ondersteund door Microsoft. Wij adviseren het gebruik van Google Chrome.

Feest Sliedrecht organiseren?

Bent u op zoek naar feest Sliedrecht? Wilt u graag voor uw familie of vrienden een groot feest organiseren, of mischien wilt u een bedrijfsfeest opzetten? Voor zowel particulieren als bedrijven organiseren wij feesten en partijen. Partyservice Van den Heuvel maakt uw feest Sliedrecht compleet. Wij zorgen dat alles van A tot Z geregeld is en dat u onbezorgd kunt genieten van uw feest.  Partyservice Van den Heuvel komt uit Werkendam en verzorgt feesten en partijen door het hele land. Bij ons bent u aan het juiste adres als u feest Sliedrecht wilt organiseren. Bent u alleen op zoek naar tafels en stoelen? Of wilt u alleen de catering door ons laten uitvoeren? Wij kunnen een feest Sliedrecht compleet verzorgen maar organiseren ook aparte onderdelen. De mogelijkheden zijn eindeloos. Wij zorgen voor luxe broodjes, heerlijke hapjes en indien gewenst een goed georganiseerde BBQ als u de catering via ons wilt laten lopen. Bent u benieuwd geworden naar ons assortiment? Neem dan contact met ons op.

Direct offerte aanvragen?

Feest Sliedrecht voor elke budget

Wilt u graag een groot feest organiseren of gewoon een kleine verjaardag? Wij zijn beschikbaar voor ieder type feest. Wij hebben de materialen voor meer dan 100 mensen maar kunnen ook een buffet voor 20 mensen maken. Ieder feest is uniek, dat weten wij als geen ander. Wij maken van ieder feest een passend feest met de juiste aankleding en catering. Bij ons kunt u voor elk budget terecht. Wij gaan graag met u in gesprek over uw wensen en bespreken de mogelijkheden waarbij wij rekening houden met uw budget. Van de aankleding van uw locatie tot aan de catering bent u bij ons aan het juiste adres! Ons assortiment bevat ook statafels, krukken en tenten.

Over Partyservice Van den Heuvel

Wij zijn al jaren een begrip in de regio en ver daarbuiten. Wij zijn gevestigd in Werkendam en vanuit deze basis kunt u ons in heel Nederland aantreffen. Wij bieden u complete ontzorging als het gaat over feest Sliedrecht. Wij zijn een echt familiebedrijf waar al generaties lang de passie voor evenementen en feesten aanwezig is. Wij zorgen ervoor dat uw gasten uw feest niet snel vergeten omdat het tot in de puntjes geregeld is. U hoeft alleen nog maar te genieten en wij doen de rest. U kunt vrijblijvend contact met ons opnemen. Wij gaan graag met u in gesprek over de mogelijkheden die wij voor feest Sliedrecht kunnen bieden.

BENT U BENIEUWD

NAAR WAT WIJ VOOR U KUNNEN BETEKENEN?

NEEM CONTACT MET ONS OP