U gebruikt een verouderde browser, Internet Explorer wordt niet meer ondersteund door Microsoft. Wij adviseren het gebruik van Google Chrome.

Bedrijfsborrel organiseren

Wilt u een bedrijfsborrel organiseren voor uw medewerkers? Is er binnenkort iemand jarig, is er een jubileum en bent u op zoek naar heerlijke hapjes en drankjes zodat u een bedrijfsborrel voor de jarige kunt organiseren? Bestaat uw bedrijf een aantal jaar en wilt u dit heugelijke feit niet voorbij laten gaan? Voor een bedrijfsborrel organiseren bent u bij Partyservice van den Heuvel aan het juiste adres! Wij bieden u de mogelijkheid om alles uit handen te geven. Van A tot Z, wij organiseren voor u uw bedrijfsborrel. Heeft u allergieën of speciale wensen? Wij houden hier graag rekening mee. Heeft u interesse in onze aangeboden diensten? Bent u benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen? Partyservice van den Heuvel staat graag voor u klaar. Wij bespreken graag uw wensen en zorgen ervoor dat het u aan niets zal ontbreken op uw bedrijfsborrel. 

Direct offerte aanvragen?

Begrip in de regio voor evenementen organisatie!

Op zoek naar bedrijfsborrel organiseren? Partyservice van den Heuvel is een begrip in de regio. In de afgelopen jaren hebben wij veel klanten, zowel particulier als zakelijk, geholpen met het organiseren van een bedrijfsborrel. Bent u op zoek naar een heerlijke tafel vol hapjes en drankjes of bent u op zoek naar een uitgebreid buffet? De mogelijkheden voor het organiseren van uw bedrijfsborrel zijn eindeloos bij Partyservice van den Heuvel. U bent bij ons aan het juiste adres voor het organiseren van evenementen op maat. Het is onze taak om u volledig te ontzorgen op uw feest! Heeft u vragen over de aankleding van uw borrel? Bent u op zoek naar een bepaald thema? Wij denken graag creatief met u mee. Partyservice van den Heuvel is een echt familiebedrijf die al jaren bekend is in de regio. Van een klein feest tot aan een grote opening, u bent bij ons van harte welkom voor het bedrijfsborrel organiseren

Bedrijfsborrel organiseren, alles onder één dak

Wij bieden u een betrokken service en één vast aanspreekpunt aan. Zo onderhouden wij duidelijke contacten met onze klanten en kunnen wij goed inspringen op uw wensen. Bent u op zoek naar een heerlijk buffet voor uw borrel of bent u op zoek naar luxe hapjes met een verkoelend drankje? Partyservice van den Heuvel biedt u alles aan onder één dak. Van het organiseren van kleine besloten feestjes tot het organiseren van een uitgebreide bedrijfsborrel, wij bespreken graag met u uw wensen. Van de aankleding tot aan de catering, Partyservice van den Heuvel neemt het voor u uit handen. Bij ons is alles tot in de puntjes geregeld! Meer weten? Neem vrijblijvend contact met ons op!

BENT U BENIEUWD

NAAR WAT WIJ VOOR U KUNNEN BETEKENEN?

NEEM CONTACT MET ONS OP